Napa Pilih Kita?

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. dununge ana ing No.68 Zhongchuang Road, Songjiang District, Shanghai, sing khusus ing R&D lan produksi mesin pangolah panganan, nggawe riset ilmiah, produksi, penjualan lan layanan dadi perusahaan modern sing komprehensif , produk utamane yaiku: mesin encrusting, lini produksi cookie otomatis, lini produksi cookie ultrasonik, kue kue otomatis sing nggawe lini produksi…

  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us

Stabilitas produk lan layanan kualitas!

Nyedhiyakake pelanggan lan solusi panganan sing aman lan andal.

produk sing ditampilake

Kita wis ngrampungake proyek.

Priksa produk kita.

Kauntungan Kita

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

  • Professional manufacturer of Food Machine for 20 years. Our factory is located in Shanghai, China.

    Pabrikan

    Pabrik profesional Mesin Panganan sajrone 20 taun. Pabrik kita dununge ing Shanghai, China.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif