Babagan Kita

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd.

Sapa Kita

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. minangka pabrikan mesin panganan kayata Mesin Encrusting multifungsi, kubba, Mesin Mochi, cookie lan Jalur Produksi Roti, Jalur Produksi kue Bulan (Maamoul) lan Jalur Produksi Kukus Buns, kanthi peralatan uji coba kanthi lengkap lan kekuwatan teknis sing kuwat.

Misi Kita

Nyedhiyakake pelanggan lan solusi panganan sing aman lan andal. Lan babagan penjualan, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing kuat, supaya produk pelanggan dadi luwih apik lan luwih apik, lan kalorone pihak bisa kerja bareng, sing dadi tujuane perusahaan kita.

Nilai Kita

Panganan minangka prekara sing penting banget kanggo manungsa. Kita duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan mesin panganan supaya panganan para pelanggan dadi luwih apik lan luwih apik, saengga masarakat ing saindenging jagad bisa ndeleng panganan sing digawe para pelanggan, lan nggawe panganan sing digawe para pelanggan luwih akeh pengaruh. Kita nggawe gambar merek sing nyedhiyakake layanan anyar kanggo pelanggan.

Pengalaman Taun
Ahli Profesional
Wong sing Bakat
Klien sing Seneng

Tinjauan Umum Perusahaan

Tuwuh Ketrampilan Sampeyan

Nyedhiyakake Solusi Bakat Paling Apik Kanggo

Pabrik kita duwe tim teknis profesional. Insinyur duwe pengalaman luwih saka 20 taun. Teknisi tanggung jawab lan profesional. Nyedhiyakake layanan manca jaban rangkah. Kita wis ngelingi sampeyan kabeh sawayah-wayah amarga tujuane yaiku nyedhiyakake mesin lan layanan berkualitas tinggi kanggo pelanggan. Wenehake pelanggan kanthi solusi lan solusi panganan sing aman lan andal. Lan babagan penjualan, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing kuat, supaya produk pelanggan dadi luwih apik lan luwih apik, lan kalorone pihak bisa kerja bareng, sing dadi tujuane perusahaan kita. Panganan minangka prekara sing paling penting kanggo menungsa. Kita duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan mesin panganan supaya panganan para pelanggan dadi luwih apik lan luwih apik, saengga masarakat ing saindenging jagad bisa ndeleng panganan sing digawe para pelanggan, lan nggawe panganan sing digawe para pelanggan luwih akeh pengaruh. Kita nggawe gambar merek sing nyedhiyakake layanan anyar kanggo pelanggan.

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih saka 20+ Taun ing Agensi

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. minangka pabrikan khusus ing mesin panganan luwih saka 13 taun kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Kita duwe Mesin Encrusting Multifungsi lan jalur produksi sing bisa ngasilake Mochi, Ice Cream Mochi, Pastry 、 Roti Cake Kue bulan (Maamoul) B roti Kukus lan macem-macem jinis panganan liyane.

4

Lisensi Bisnis

营业执照

Informasi registrasi bisnis
Wakil hukum: Ibu Bi Chunhua
Status operasi: Dibukak
Modal sing didaftar: 10 yuta (yuan)
Kode Kredit Sosial Unified: 91310117057611339R
Nomer idhentifikasi Wajib Pajak: 91310117057611339R
Panguwasa registrasi: Administrasi Pengawasan Pasar Distrik Songjiang Tanggal Pendirian: 2012-11-14
Jinis bisnis: perusahaan tanggung jawab winates (investasi utawa wong asli)
Periode bisnis: 2012-11-14 nganti 2032-11-13
Divisi administratif: Distrik Songjiang, Shanghai
Tanggal Persetujuan: 2020-01-06
Alamat pangguna: Kamar 301-1, Bangunan 17, No. 68, Zhongchuang Road, Zhongshan Street, Songjiang District, Shanghai
Lingkup bisnis: peralatan mekanik lan aksesoris, bantalan lan aksesoris, bahan lan produk logam, bahan kemasan, produk karet lan plastik, peralatan mekanik lan listrik, produk elektronik, peralatan lan aksesoris listrik, instrumentasi, perangkat keras lan peralatan listrik, alat, cetakan lan aksesoris Grosir lan eceran; Pangembangan teknologi, transfer teknologi, konsultasi teknis, layanan teknis ing bidang ilmu pengetahuan lan teknologi mesin lan peralatan, melu impor lan ekspor barang lan teknologi, diwatesi karo operasi cabang ing ngisor iki: mesin lan peralatan (kajaba khusus) pangolahan.

Sertifikat

微信图片_2021030316163813
证书集合

Pameran

展会
展会2
合作公司