Hubungi Kita

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd.

Alamat

Lantai 3, Bangunan 17, No. 68, Dalan Zhongchuang, Distrik Songjiang, Shanghai, China

Telpon

Adol: 86 021 67626181

Dhukungan: 6 021 67626181

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita