FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita wis fokus ing lapangan iki sajrone 10 taun, lan ana 2 pabrik, siji kanggo komponen lan liyane kanggo dipasang.

Apa sampeyan golek agen?

Ya, kita ngarep-arep bisa kerja sama karo agen ing saindenging jagad.

Kepiye cara aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Kita dununge ing Shanghai, cedhak bandara Pudong lan Hongqiao International.

Kepiye Cara Aku Mbayar Pesenan?

Transfer (T / T): Simpenan lan saldo 50% T / T sadurunge dikirim.

Waht layanan aftersell sampeyan?

Jaminan mesin kita yaiku 1 taun, lan kita wis ngalami tim sing tanggung jawab nembak masalah, masalah sampeyan bakal ditanggulangi kanthi cepet.

Apa dikenani biaya yen kita lunga menyang pabrik sampeyan kanggo nyoba?

Mesthi ora, kita bakal nyiyapake mesin kanggo dites, lan gratis.

Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

Kualitas prioritas. Kita mesthi menehi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kepiye babagan Wektu Pangiriman?

Amarga pesanan sing akeh, kita kudu nggawe mesin minangka jadwal. Dadi wektu sing utama yaiku 10-20 dina kerja gumantung karo sarat lan jumlah sampeyan.

Pengin kerja sama kita?