Line Produksi Mesin Spring Spring Otomatis Lengkap

Katrangan singkat:

Baris Produksi Geser Musim Semi Otomatis kalebu adonan beater, pump transfer, spring roll sheet baking, part pendinginan, bagian isian, bagian semprotan banyu, bagean lempitan, bagian gulung lan bagian sing nyampekake. Kita mung siji-sijine pemasok daratan Tiongkok kanggo mesin spring spring otomatis sing lengkap.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur
* Rak peralatan lengkap digawe saka stainless steel kelas SUS304
* Cara pemanasan yaiku pemanasan elektromagnetik, sing ngirit energi 30% tinimbang metode pemanasan tradisional
* Roda panggang, rol, poros drive, lsp digawe saka baja karbon lan poliuretan
* Sabuk bolong conveyor yaiku sabuk bolong herringbone 1.5mm
* Ing njero lan njaba pompa transfer digawe saka 304 bahan
* Cetakan digawe saka 6061 paduan aluminium kekuatan tinggi
* Kabeh panel kabeh peralatan duwe kekandelan hiasan 1,2mm lan penguatan 5mm-8mm

full automatic spring roll machine

Baris Tunggal Produksi Spring Roll Langsung Otomatis

Barang

Ukuran (mm)

Bobot (KG)

Daya (KW)

Qty (Set)

Sabuk konveyor mesin spring roll (transmisi lan kemasan)

6000 × 600 × 1400

400

3

1

Mesin utama mesin roll spring (bagean ukuran rodha panggang)

1700 × 700 × 2400

800

60

1

Mesin isian

900 × 700 × 1500

120

0,5

1

200 adonan dayung adonan

650 (DIA) × 1300

80

1.5

1

Tangki bubur 200L (ngemot homogenizer khusus kanggo bubur tepung)

650 (DIA) × 1300

100

2.2

1

Pompa transfer dayung lumahing

800 × 250 × 350

70

/

2

Panggang ngrokok rodha panggang

1400 × 700 × 500

40

/

1

Meja adhem

1000 × 500 × 600

30

/

1

Kothak kontrol listrik

600 × 450 × 1000

70

2

1

Pompa semprotan

650 × 350 × 1100

100

1.1

1

Cetakan semprotan

400 × 130 × 130

10

/

2

batter
batter-spray-pump
control-box
baking-wheel
conveyor
stuffing-machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita