Pangsit

Ing limang taun sabanjure, konsumsi pangsit beku cepet global bakal nuduhake tren munggah, lan pangarep-arep konsumsi bakal tekan udakara 609.123 ton ing taun 2022. Sanajan ana persaingan sengit lan tren rega, permintaan stabil diiringi pangembangan industri sing ana gandhengane. Investor seneng banget karo industri iki


Wektu kiriman: Apr-25-2021