Shaomai

Shaomai ing saindenging jagad

Kanthi sejarah luwih saka 700 taun ing Tiongkok, Shaomai, kanthi popularitas surem gaya Hong Kong, wis menehi daya tarik sing durung ana rasa kanggo kabeh jagad.

Siu Mai terus berkembang ing saindenging jagad, lan pasokan ing toko saiki jelas durung dadi konsumen utama. Gandum panggang cepet beku luwih cocog kanggo pangembangan jangka panjang.


Wektu kiriman: Apr-25-2021