Bun kukus

Minangka panganan tradisional Tionghoa, roti kukus uga wis wiwit berkembang akeh ing negara liya ing saindenging jagad. Saiki, akeh merek nyoba nggawe rantai pasokan dhewe kanggo nguatake standarisasi merek. Ketua kasebut yakin manawa ing kabeh industri bun, mbesuk, kapabilitas rantai pasokan bakal dadi titik inti kanggo merek bun kasebut misuwur ing pasar. Nanging ing negara liya ing jagad iki, pangembangan toko luwih dihormati.


Wektu kiriman: Apr-25-2021