Mesin Bal Protein Otomatis YC-168

Katrangan singkat:

Mesin Ball Protein Otomatis YC-168 kalebu telung bagean:

1. mbentuk bagean

2. bagean muter

3. bagean nutupi.

Baris iki bisa digunakake kanggo bal-balan tanggal, bal protein, bal tamarind, bal kebahagiaan, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Bal Protein Otomatis YC-168 kasusun saka mesin roller extruder lan bunder. Mesin dirancang kanthi independen dening tim insinyur. Mesin kasebut duwe ukuran cilik lan kita desain khusus kanggo keperluan pabrik cilik utawa toko omah.

Gampang nggawe bola panganan tanpa ngisi. Mesin bunder bisa nggawe produk sampeyan luwih bunder tinimbang gaweyan tangan. Uga bisa nambah mesin bubuk bubuk, nutupi bahan kayata klapa, wiji, bubuk, gula, wijen, coklat, potongan roti ing lumahing produk sampeyan.
Protein Date ball Machine
0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

Spesifikasi Mesin Protein Ball Making:

Model YC-168
Kapasitas 60-100 PCS / MIN
Diameter Produk 10-50MM
Kekuwatan 2,55KW
Tegangan 220V / 50HZ
Bobot 380KG
Ukuran 2400 * 860 * 1300MM

Mesin Pembuat Bola Energi Protein Yucheng YC-168 wiwitane dirancang kanggo nggawe produk bola tanggal, sawise nganyari pirang-pirang taun, mesin nggawe bola protein saiki kasedhiya kanggo nggawe macem-macem jinis produk bola, kayata bal tanggal, bal protein, energi bal, bal adonan cookie, bal klapa, bal bliss, bal truffle coklat, bal tamarind, gigitan kue, bal adonan, bola karunia, bola rum, Brigadeiros, bal wijen lan sapanunggalane. Mesin bal protein minangka salah sawijining peralatan sing paling multifungsi.

Mesin nggawe bola energi bisa nggawe panganan liyane uga kajaba produk bal sing kasebut ing ndhuwur, kayata snack bar, falafel, bakso, bola iwak, bola keju, arrancini, coxinha, cookie, pai, roti, panganan beku, lsp.

Mesin bola energi kasusun saka telung mesin: extruder bola protein, roller bal protein, mesin nutupi serpihan klapa.

Extruder bal protein minangka mesin utama kanggo ngusir lan ngethok adonan utawa campuran, Kasedhiya loro hopper ing sisih loro: sisih kiwa kanggo casing normal, sisih tengen kanggo ngisi tengah. Saben hopper duwe loro sekrup spiral sing dirancang kanthi eksternal kanggo ngeterake bahan menyang penyearah, banjur mudhun menyang pipa ekstrusi lan nozel, pungkasane diiris nganggo rana bunder. Extruder bola protein bisa mbentuk lan ngethok saben adonan dadi ukuran lan bobot seragam kanthi bobot erro + -1gram.

Kajaba iku, mesin pembuat bola protein nyalin cara manual lan nggunakake sistem kontrol PLC kanthi panel layar tutul, yaiku mesin kanthi otomatis.

Mesin roller bola protein minangka mesin sekunder sing disambungake sawise mesin ekstrusi bola protein, mesin rolling ball protien nggunakake struktur baja tahan karat lan rodha muter aluminium kanggo nggulung saben bal kanthi kacepetan sing bisa diatur lan perawatan anti lengket. Rentang puteran diameteripun bola 10mm nganti 50mm.

Mesin lapisan klapa uga adot struktur baja tahan karat lan drum puteran aluminium, bisa nglapisi serangga klapa, kacang-kacangan, bubuk, wiji, lan liya-liyane.

Kajaba iku, extruder bal protein bisa dikoordinasi karo mesin pemotong bar tanggal kanggo nggawe cookie tanggal lan bar buah, lan koordinasi karo mesin stempel maamoul kanggo nggawe maamoul lan mooncake.

Fitur Mesin Protein Ball Making:

1. Baja tahan karat 304, cocog karo standar higienis panganan.

2. Diameter produk10-50mm, rasio lan kacepetan sing bisa disetel.kapasitas maksimum 100 pcs / min.

3. Operasi otomatis, struktur rasional, gampang resik.

Napa mesin nggawe bola energi sampeyan bisa ngasilake macem-macem produk bal?

Mesin nggawe bola protein minangka mesin model jinis multifungsi sing kalebu mesin ekstrusi, gulung lan lapisan. Hopper mesin bola protein nggunakake sekrup spiral dobel amba kanthi horisontal kanggo ngeterake bahan kanthi tenaga sing kuat, uga hopper lan sekrup dilapisi teflon kanggo nahan bahan lengket. Mesin rolling ball protein lan mesin nutupi serpihan kelapa nggunakake struktur bahan aluminium, uga dilapisi teflon. Makane, mesin nggawe bola protein bisa nggawe macem-macem jinis produk sanajan bahan lan formula beda.

Apa produk bal liyane sing bisa digawe mesin rolling ball protein?

Mesin rolling ball protein bisa nggawe produk bal liyane kayata bal rum, Brigadeiros, truffle coklat, bal oat, gigitan kue, bola klapa, bal biji wijen, bal mazipan, bal karunia, Bunuelos, bal keju, bal kentang, lan liya-liyane. Dadi mesin nggawe bola protein uga mesin nggawe bola rum, mesin nggawe brigadeiros, mesin nggawe truffle coklat, mesin nggawe bola wijen, lsp.

Apa sampeyan bisa nggawe mesin protein bal kanggo nggawe panganan liyane?

Mesin bal protein bisa uga nggawe panganan liyane. Kajaba mesin roller ball protein lan mesin lapisan flake klapa, mesin utama yaiku extruder ball protein, yaiku Mesin Encrusting Otomatis model YC-168 kita. Mesin extuder bola protein dirancang kanggo nggawe panganan sing ngisi lan ora ngisi kaya cookie, maamoul, gulung tanggal, pai, panganan beku, lsp. Kanggo rincian liyane, waca Mesin Encrusting Otomatis YC-168 kita.

Jangkauan ukuran apa sing bisa digawe mesin bola energi protein?

Biasane, mesin bola energi protein bisa nggawe diameter bal saka 10mm nganti 50mm, kita bisa ngatur ukuran sing luwih gedhe yen dibutuhake, kayata, kita nggawe bal diameter 65mm kanggo pelanggan Kanada kanggo nggawe bola energi.

Apa bobot entheng sing digawe mesin bola energi sampeyan?

Biasane mesin bola energi kita bisa nggawe bobot bobot panganan saka 10g nganti 250g, bobot paling entheng sing wis digawe yaiku 6g.

Pira cetakan lan rodha muter sing diwenehake kanggo mesin nggawe bola energi?

Siji mesin duwe cetakan nozel lan rodha muter. Yen pelanggan butuh tambahan, kita kudu ngisi rega biaya.

Kepiye yen aku duwe luwih saka siji ukuran bal, apa bisa mesin rolling bola energi sampeyan bisa?

Mesin rolling bola energi kita duwe setir roda. Yen pelanggan duwe luwih saka siji ukuran bal lan kisaran diameter bola ing ndhuwur 2mm, disaranake pelanggan supaya bisa muter roda tambahan. Umume pelanggan mung duwe ukuran bal, lan sawetara ana ukuran loro.

Kanggo roller bola energi, Apa bahan kanggo rodha muter? Apa sampeyan duwe rodha sing luwih murah yen ukuran bal?

Roda roda kanggo mesin roller bola energi kita yaiku bahan aluminium kanthi lapisan teflon. Pancen larang banget, nanging bahan iki luwih stabil lan kuwat muter lan luwih lingkungan kanggo produksi panganan. Ana rodha muter sing luwih murah digawe nganggo plastik, sing perusahaan ora nggawe.

Apa sampeyan bisa nggawe mesin bliss ball sing kasedhiya kanggo mbukak chip coklat utawa butiran?

Mesin nggawe bola bliss bisa ngemot chip utawa butiran coklat kanthi ukuran 4mm, lan kanggo chip coklat sing luwih gedhe, gampang pecah lan cair sajrone ekstrusi. Uga granula sing luwih gedhe bakal angel diekstraksi. Kripik coklat lan butiran ora duwe rasa tresna ing mesin rolling ball Bliss. Mesin bal werni australia kita didol banget amarga kualitase apik.

Apa bahan jas klapa mesin klapa sampeyan?

Mesin serpihan klapa kita bisa nglapisi serpihan klapa, wiji wijen, wiji buah, kacang remuk, keripik coklat, bubuk bubuk, lsp.

Apa gigitan energi sing nggawe mesin nggawe sentuhan utawa bal sing diiseni? Yen ya, bahan apa sing bisa digunakake kanggo ngisi?

Mesin nggawe gigitan energi bisa nggawe bal pengisi tengah, bahan isine bisa macet, butter kacang, pasta coklat, tempel buah, cairan coklat, lsp.

Apa casing njaba lan jatah isi tengah kanggo mesin extruder gigitan energi?

Ration casing njaba lan tengah yaiku 1: 9-10: 0.

Apa bisa nggawe gigitan protein kanggo nggawe bar? Apa kita kudu nambah mesin ekstra?

Mesin nggawe gigitan protein bisa nggawe produk bentuk bar kanthi nambah mesin pemotong ekstra sing dipisahake dikontrol sistem PLC kanthi layar tutul.

Kepiye yen materi saya lengket utawa angel banget? Kepiye cara ngadili?

Mesin nggawe bola protein mung cocog kanggo campuran hard lan alus, campuran sing lengket bakal nempel ing sabuk lan sabuk conveyor. Banjur kepiye cara nyuda atose lan viskositas?

Kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ing mesin bola protein, kita wis nyoba ewonan materi pelanggan. Kaping pisanan, Sejatine kita bisa ngadili kanthi ndeleng foto bal; Kapindho, kita bisa ngadili kanthi nonton video campuran pelanggan. Mesthi campuran anyar sing digawe anyar, biasane kita butuh pelanggan kanggo nyampur campuran kanthi tangan, mula kita bisa ngatasi kekerasan lan viskositas sekaligus. Yen adonan sing angel, sampeyan bakal angel dipencet nganggo tangan, yen dicampur caket, ora bakal tiba saka tangan sampeyan utawa ora bakal ucul saka sabuk. Sing nomer telu, kita kudu pelanggan ngirim dhaptar jatah materi utamane, mula formula formula rinci bakal luwih disenengi. Pungkasan, yen isih durung bisa ngadili, kita bakal njaluk pelanggan ngirim bahane liwat udara, kita nyoba ing kene ing pabrik.

Apa mesin ekstrusi bola protein, mesin roller bola protein, mesin lapisan serpihan klapa bisa disambungake dadi garis otomatis sing lengkap?

Ya, Telung mesin kasebut bisa disambungake siji-siji, saben mesin dipisahake, gampang dipindhah lan dikendhaleni.

Apa mesin liyane sing dibutuhake kanggo produksi bal?

Mesin bola energi mung mbutuhake listrik, ora perlu mesin lan sumber listrik liyane.

Apa kita mung bisa tuku roller bola energi?

Pelanggan bisa tuku mesin roller bola energi wae, Nanging tanpa extruder adonan, pelanggan kudu nggawe saben potongan adonan kanthi tangan, banjur njupuk saben mesin putaran bola energi kanthi tangan. Kanthi cara iki bakal mbuwang tenaga kerja lan wektu akeh pelanggan. Kajaba iku, nglereni saben adonan bisa 't njamin bobot adonan, pelanggan kudu bobot saben adonan siji-siji, dudu solusi sing efektif. Kanthi tembung, Disaranake pelanggan supaya bebarengan njupuk mesin ekstrusi batang energi.  

Apa mesin lapisan klapa iku peralatan sing dibutuhake? Apa kita bisa nambah mengko ing mbesuk?

Mesin lapisan klapa iku dudu peralatan sing dibutuhake. Pelanggan bisa nambah mengko ing mbesuk. Mesin ekstrusi bola protein lan mesin rolling ball protein minangka peralatan sing dibutuhake. Yen pelanggan duwe syarat kanggo nutupi, dheweke bisa entuk kanthi operasi manual.

Apa sampeyan duwe mesin lapisan sing luwih gedhe?

Kita duwe mesin lapisan jinis meja, kapasitas luwih gedhe sing bisa digunakake kanggo sawetara mesin gawe bola energi.

Apa sampeyan duwe mesin kemasan bola protein?

Kita duwe mesin kemasan bola protein jenis aliran lan mesin kemasan bola protein jenis vertikal kanggo dipilih, mangga hubungi kami kanggo rincian liyane.

Apa bisa nyoba mesin bola energi sadurunge tuku? Kepiye cara nyoba?

Pelanggan mesthi diuji kanggo nyoba mesin bal protein. Biasane ana rong cara kanggo customer nyoba mesin nggawe bola protein: 1. Pelanggan ngunjungi dhewe utawa ngandhani pihak katelu kanggo ngunjungi tes. 2. Pelanggan ngirimake bahan baku lan formula, kita nyoba kanggo pelanggan.

Pelanggan bisa milih cara sing paling gampang. Kanggo sawetara pelanggan sing ora trep ngirim bahan kasebut, kita bisa mbantu tuku bahan kanthi lokal.

 

Kepiye yen mesin rum bola ora bisa nggawe balku sawise dites? Apa bisa mbalekake?

Yen mesin nggawe bola rum ora bisa nggawe bahan pelanggan sawise dites, kita setuju bakal mbalekake.

Apa voltase mesin roller bola energi bisa disesuaikan, kayata 380V?

Voltase mesin roller ball protein bisa disesuaikan karo 380V utawa 110V. Kita bisa nambah trafo kanggo pelanggan. Mesin mbentuk bola protein uga bisa disesuaikan kanggo 220V, telung tahap. Voltase standar mesin protein bal kita yaiku 220V, siji fase.

Apa sampeyan duwe suku cadang kanggo mesin gigitan gigitan energi iki, sepira kerepe kanggo ngganti?

Siji alat ganti bakal dikirim bareng karo mesin gigitan energi. Suku cadang kalebu kothak pangopènan, sealing ring, nozel ekstra, lsp.

Mesin nggawe gigitan energi duwe kualitas tahan lama, ora prelu ganti suku cadhangan nganti ora rusak.

Yen pelanggan mbutuhake suku cadang ekstra kanggo roller gigitan energi ing mbesuk, kita bisa ngirim pelanggan langsung liwat udara sajrone 3 dina.

Apa garansi sampeyan kanggo mesin nggawe truffle coklat? Kepiye yen mesin truffle coklat rusak?

Kanggo mesin nggawe truffle coklat, Garansi kita 12 wulan, layanan wektu urip.

Kita bakal tanggung jawab kanggo pangopènan mesin tanpa dikenani biaya sajrone masa garansi yen masalah mesin disebabake ing sisih kita. Sawise masa garansi, kita isih njaga layanan, kita mung ngisi rega biaya pelanggan kanggo bagean sing rusak, lan ngirim suku cadang liwat udhara supaya cepet banget marang pelanggan.

Apa mesin bola coklat iki butuh instalasi lan latihan?

Insinyur kita mesthi kasedhiya kanggo instalasi yen dibutuhake dening pelanggan; Mesin bal coklat ukurane cilik, lengkap dikemas lan dikirim menyang pelanggan, mula ora prelu dipasang; uga mesin nggawe bola coklat iku kontrol otomatis kanthi PLC kanthi layar tutul, supaya gampang dioperasikake kanthi nomer operasi ing layar, Kita duwe instruksi rinci lan video operasi kanggo latihan pelanggan; Pungkasan, kita duwe tim layanan sing ndhukung layanan baris.

Yen pelanggan mbutuhake layanan instalasi lan komisioning, kita bakal ngatur insinyur aplikasi visa lan jadwal.

Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo mesin pembuat bola energi?

Kanggo mesin pembuat bola energi, kita duwe sertifikasi CE.

Negara endi sing wis adol mesin pembentuk bola energi iki?

Mesin nggawe bola protein utamane nggawe bola tanggal, bola energi lan bola protein. Pasar paling gedhe yaiku USA, UK, Australia, India, Timur Tengah. Mesin bola protein australia didol banget kanggo nggawe bal protein lan bal kebahagiaan. Mesin rolling ball protein ing Australia bisa ngasilake produk protein ball lan protein bar. Mesin nggawe truffle coklat kita laris ing Eropa lan Amerika Selatan, utamane ing Inggris lan Chili. Mesin nggawe bola tanggal kita didol kanthi apik ing Timur Tengah, utamane ing Dubai.

Apa kiriman sampeyan kanggo mesin nggawe bola coklat?

Kita duwe stok mesin pembentuk bola coklat, kita bisa ngirim seminggu kanggo pelanggan.

Apa bahan kemasan kanggo produsen truffle coklat?

Produsen truffle coklat nggunakake kothak kayu standar ekspor sing kuwat, tanpa fumigasi.

Apa transportasi kanggo peralatan truffle coklat iki?

Kita duwe kapal lan pesawat kanggo milih transportasi kanggo transportasi. Peralatan truffle coklat ora ukurane gedhe, yen pelanggan kesusu, dheweke bisa nimbang transportasi liwat udara. Kita bisa ngatur ing kene yen pelanggan ora duwe agen.

Apa istilah pembayaran sampeyan kanggo mesin nggawe bola energi?

Jangka pambayaran yaiku deposit 30% minangka pambayaran, Istirahat 70% mbayar sadurunge dikirim.

Kepiye supaya mesin nggawe bola energi?

Sawise pelanggan negesake pesanan kasebut, Kita bakal kanthi resmi nggambar invoice proforma resmi karo informasi mesin bal protein rinci, istilah perdagangan lan informasi bank. Pelanggan bisa milih transfer bank, kertu kredit utawa cara liya kanggo ngatur pambayaran 30%.

Sawise nampa pembayaran sithik pelanggan, kita bakal ngandhani pelanggan lan miwiti kanthi resmi supaya pabrik mesin bola kasebut digawe kanthi resmi.

Kanthi kabeh sing dicritakake, apa regane mesin nggawe bola energi protein?

Minangka pabrikan utama lan ahli mesin bola energi protein, rega mesin nggawe bola protein bakal paling kompetitif lan cukup. Kanggo ngerti rega mesin gawe bola energi, hubungi langsung kanggo promosi lan rega paling anyar!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita