YC-170-1 Mesin Cookie Kue Ultraonic Otomatis Mesin Kuki Ice

Katrangan singkat:

YC-170-1 Cookie Mesin Kue Ultraonic Otomatis kalebu mesin Encrusting, mesin pemotong ultrasonik lan mesin pembentuk tray, bisa ngasilake cookie kothak es tanpa beku, lumahing alus, lan utamane kanggo cookie kacang, bisa dipotong langsung tanpa beku, nambah efisiensi produksi.


Detail Produk

Tag Produk

YC-170-1 Cookie Ultraonic Cookies Ice Box Cookie Machine Cookies sing digarap karo pemotong ultrasonik sing bisa nggawe cookie kothak es luwih akeh kaya cookie panda, cookie Penguin, cookie bentuk jantung, cookie mozaik, cookie pengiris lan liya-liyane.

eb0281312
Dimention mesin 1200x800x1300mm
Jembaré piso 200mm
Tegangan 220v
Kekuwatan 2,6kw
Bobot 180kg
Kapasitas 20-120 pcs / min

Mesin Nglereni Ultrasonik dirancang kanggo irisan panganan kanthi kacepetan nglereni 110 piso per menit, akurasi 1 mm.

Ukuran produk sing dipotong bisa diatur miturut kondisi produksi sing nyata, lan pemotongan sing bisa dilebokake ing sistem komputer sadurunge. Uga bisa diarani liwat antarmuka kontrol layar tutul.

Pengiris ultrasonik bisa disambung maneh menyang extruder baris siji sadurunge, lan bisa nglereni produk kanthi terus, lan efisiensi nglereni dhuwur.

Sawise iku, bisa disambungake menyang mesin kemasan, lan garis perakitan bisa otomatis.

1. 20-120 pcs / min, 1,5 kali luwih cepet tinimbang mesin sing padha.

2. Kesalahan kanggo saben produk ing 1g, lan saben taun bakal dandan. 

3. Gampang ngoperasikake mesin, sampeyan bisa ngatasi mesin kanthi latihan 3 jam.

4. Kabeh komponen listrik nggunakake solusi one stop sing disedhiyakake dening Delta, kayata PLC, invertor.

5. Mesin kasebut bisa ngelingi resep, mung kudu nyetel paramèter kanggo siji produk. 

6. Kasedhiya kanggo macem-macem jinis panganan, kalebu roti, roti burger, roti isi, roti gandum, lsp.

7. Iki dirancang kanggo pabrik.

8. Bahan nganggo SUS304, jinis bahan panganan.

9. Gampang nyopot bagean, lan ngresiki mesin butuh wektu sethithik.

Aplikasi:

Mesin pembersih ultrasonik iki kanggo panganan bisa ditrapake kanggo panganan sing dipanggang (kue, roti, pizza, sandwich, lsp) sing bentuke bunder, persegi panjang, segi telu, lsp kanggo nggayuh efek pemotongan sing optimal.

Roti jajan

Pizza

Sandwich

Permen

Es krim

Keju

Produk beku

577f5a131
0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

Kita ngembangake lan ngasilake peralatan ultrasonik sing didol minangka unit lengkap utawa kumpulan individu kayata generator lan konverter. Pelanggan lan pembangun mesin tujuan khusus entuk bathi saka komponen lan mesin bermutu kanthi operasi sing gampang lan pangguna. Kita setya nyedhiyakake solusi sing bisa nyukupi kabutuhan para pelanggan, nyedhiyakake teknologi paling anyar, ing produk lan proses.

Fitur Mesin Nglereni Ultrasonik:

1. Entuk kurang sampah lan output gedhe
2. higienis, gampang diresiki
3. Permukaan sing dipotong alus lan rapi, ora lengket, lan produk multi-lapisan ora diwarnai.
4. Sistem cerdas, gampang lan operasi, ngoper gampang pirang-pirang produk.
5. Sawise setelan rampung, siji tombol diwiwiti, nglereni kanthi otomatis.
6. Frekuensi otomatis ngoyak sumber daya nyopir ultrasonik nglacak frekuensi piso nglereni ultrasonik kanthi wektu nyata, lan pisau pemotong ultrasonik bisa digunakake ing kahanan sing stabil, sing cocog kanggo bisa digunakake suwene.

Yen sampeyan kasengsem karo mesin pemotong adonan ultrasonik cookie coklat, welcome kanggo tuku peralatan khusus karo pabrikan lan pemasok profesional ing China. Kualitas paling apik, kinerja sing bisa dipercaya lan rega kompetitif bisa dipesthekake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita