Mesin Kue Wulan Kristal Otomatis YC-170

Katrangan singkat:

Rong hopper digawe saka bahan UPE Jerman, konsisten karo standar keamanan pangan Internasional, ora lengket, gampang dirusak lan dipasang.

Mesin kasebut uga bisa ditambah menyang hopper, sing bisa ngasilake panganan dobel, utawa panganan warna kaping pindho kanthi siji ngisi.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Kue Wulan Kristal YC-170 otomatis multi-fungsi sing bisa ngasilake macem-macem jinis panganan kayata mooncake, bola ayam, keju, bola ayam, bal protein, maamoul, cookie sing diisi, maamoul, mochi utawa es krim mochi, tanggal bal, cookie panda, coxinha, kroket, kibbeh, warna dobel karo cookie sing diisi coklat, cookie chip coklat, lsp.

Mooncake machine

Mesin Yucheng Shanghai wis ahli ing mesin nggawe Mooncake, yen sampeyan butuh mesin Mooncake, mangga hubungi kami!

Mesin mooncake otomatis nggawe mesin mesin encrusting otomatis, mesin pembentuk otomatis, lan mesin ngatur tray otomatis. Mesin mooncake bisa nggawe macem-macem bentuk lan ukuran mooncake kanthi cetakan pangowahan. Mesin mooncake uga bisa nggawe produk jinis liyane kayata maamoul, kue nanas, lsp.

Fitur mesin nggawe mooncake:

1. Mesin otomatis encrusting bisa ngasilake macem-macem produk isian, kayata mooncake isian, kue isian, cookie isian, kue kristal, kue kanthi tanggal Tionghoa sing mesem, kue asri karo nanas, pangsit kukus karo kacang meshed, kue kuning kuning, lengket bal daging bal sega lan sapanunggalane. Iki minangka mesin multi-fungsi sing bisa nggawe bentuk bar, bentuk bunder, bentuk bar terus, bentuk segi telu lan liya-liyane.

Mesin iki nggunakake operasi antarmuka mesin manungsa, duwe memori atusan produk, dadi gampang ditangani miturut gambar sing ditampilake, mesin iki awet, gampang dioperasikake lan kabeh komponen kontrol utama yaiku sing misuwur ing jagad, sing njamin banget suwene lan operasi normal.

2. Mesin mbentuk otomatis digunakake kanggo mbentuk produk isian sawise encrusting kanthi mencet munggah lan mudhun liwat cetakan sing bisa digawe kanthi macem-macem bentuk.

3. Mesin ngatur piring tray otomatis digunakake kanthi otomatis nempatake produk sing wis digawe dadi nampan supaya bisa ngirit biaya tenaga kerja lan ngasilake biaya, lan ngindhari sentuhan langsung produk sing nyebabake kerusakan potensial.

0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita