Lini Produksi Mesin Cookie Panda Cookie YC-170

Katrangan singkat:

YC-170 Wire cutter panda cookies Line produksi mesin digunakake kanggo macem-macem cookie irisan bentuk, kayata cookie panda, cookie bentuk, cookie eseman, 9 cookie persegi, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Wire cuuter panda Cookie machine

YC-170 Wire Cutter Panda Cookies Machine Line Produksi yaiku biskuit panda cookie mesin encrusting sing bisa digunakake karo piranti pemotong kawat sing bisa nggawe cookie pola liyane kayata cookie panda, cookie Penguin, cookie bentuk jantung, cookie mozaik, cookie pengiris lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake mesin iki kanggo nggawe bal energi, bal protein, bola tanggal, bola kacang, maamoul, kebbeh, coxinha, bar buah, kroket, es krim mochi lan macem-macem cookie ...

Mesin cookie cutter kawat otomatis bisa ngganti kekandelan kulit, dawa, ukuran cookie kanthi ngisi utawa tanpa ngisi. Mesin cookie warna dobel yaiku sistem kontrol cerdas PLC kanthi layar tutul, fungsi memori panyimpenan; Desain kompak gampang dioperasikake, dipasang, dipelihara lan sanitasi; Bobot produk, ukuran lan rasio ngisi casing bisa disetel kanthi gampang; Multifuncasional kanggo ngasilake macem-macem panganan kanthi cara ngganti cetakan; Komponen merek sing digawe ing china utawa diimpor.

Mesin cookie cutter kawat uga kasedhiya kanggo nggawe macem-macem jinis cookie:

cookie warna dobel, cookie mosaik / kisi kisi, pola pola, cookie corak, cookie sing diisi, Cookie sing Diisi, Cookie Dirancang, Cookie Bergaris, Cookie Marguerite, Ice Box Cookie, cookie butter shortbread, Galleta, bar buah, bar tanggal, Fig newton lsp.

Iki minangka mesin isi multi-fungsi, bisa nggawe biskuit, cookie chip coklat, cookie beku lan luwih saka 100 jinis panganan. Kanggo nggawe macem-macem cookie, sampeyan mung kudu ngganti cetakan, sing uga bisa disesuaikan.

Fitur mesin:
Mesin Encrusting otomatis bisa ngganti kekandelan kulit, dawa, ukuran panganan. Mesin encrusting otomatis uga bisa ngganti cetakan beda kanggo nggawe produk panganan sing beda-beda.
Mesin encrusting otomatis uga bisa nggawe kue isi / isi kayata Kubba (kibbeh), Falafel, mooncake, maamoul, kue nanas, mochi, mochi es krim, bakso, bola energi, cookie sing wis diisi, bar buah, bar coklat, lan liya-liyane (beda panganan kanthi piranti sing beda-beda). Isine bisa uga senggol, coklat, mochi, mochi es krim, tempel kacang, daging cincang, tempel dicampur karo kacang cilik (wijen, jagung, kacang), lsp.

Mesin encrusting otomatis uga bisa nggawe panganan ing ngisor iki: 
kue waluh, kue kekasih, kue boneka alus, kue garwa, pai daging, biskuit tambun, rocmia, lsp.

 

4
YC-170-1 Encrusting Machine
YC-168 Encrusting Machine Parts (3)
YC-168 Encrusting Machine Parts (5)
YC-168 Encrusting Machine Parts (1)
YC-168 Encrusting Machine Parts (4)
YC-168 Encrusting Machine Parts (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk